minigolf 1 20220531 1492414165Koncem minulého roku se celá naše třída účastnila turnaje Prahy 13 v minigolfu.  Do finále se probojovali tři dívky a tři chlapci z naší třídy. Zbytek dětí je jelo podpořit. Výsledky jsou úžasné! Holčičí družstvo skončilo na 5. místě. Kluci v jednotlivcích obsadili 1.,3., a 4. místo a v družstvech všechny porazili.

A jak to vidí děti? 

 

......Když naše kategorie dohrála, šli jsme se projít ven do vyhlášení a rozstřelů. Já jsem měl rozstřel s Tomem Skřivanem  3. místo. David Ježek měl rozstřel s jiným páťákem. Nakonec s mu podařilo vyhrát a umístil se na prvním místě! Na stupně vítězů jsem si stoupnul dvakrát. Poprvé co jsem na něj vylezl s Davidem a Tomem, tak jsme byli první! A podruhé jsem byl třetí! Také dobré umístění. Těším se na podobné zážitky!

                                                                                                                                                                                                 Jakub Hanus

 ......S Vanes a Luckou jsme se moc těšily, jak budou vypadat soupeři a hlavně jsme se těšily na zápas. Moc jsme si to užily. Sice jsme skončily na pátém místě, ale i tak to bylo super.                                                                                                                                                                       Sára Haliibriyamová

........Po konci zápasu a před vyhlášením výsledků jsme se s paní učitelkou a celou třídou byli projít v okolí Kotvy. Kromě zajímavé architektury jsme viděli zaparkovaná stará auta. Na vyhlášení výsledků nechyběla  místostarostka Prahy 13, paní Marcela Plesníková. Poblahopřála vítězům, což byli kupodivu kluci z naší třídy.

                                                                                                                                                                                                 Anežka Válová

.........Když jsme přijeli do OD Kotva, tak jsem se bál, protože jsem si nepamatoval, jaká jsou pravidla. Nakonec jsem skončil na 4. místě s 55 body, ale bez podpory třídy bych to nedokázal.                                                                                                                                                          Tomáš Skřivan