Základní škola Praha 13, Janského 2189 pořádá 8.-12.3 2019 pro žáky z 5.-9. tříd lyžařský zájezd do Rakouska – Postalmu Letáček a přihláška

 

 

Pro nadcházející zimní sezónu jsme připravili zájezd pro lyžaře, bordaře, ale i začátečníky do rakouského Postalmu s ubytováním v chatě Welserhütte (www.postalm.at, )

Postalm je středisko zimních sportů ležící v nadmořské výšce 1200 - 1900 m, s velkým množstvím lanovek, lyžařských vleků a udržovaných sjezdových tratí všech obtížností. Permanentka je platná též na rekreační jízdu na nafouknutých pneumatikách – „snowtubing“.

Cena zájezdu (doprava autobusem, ubytování, plná penze) 5300,- Kč/osobu

Skipas na 5 dnů 1200 Kč (dospělí mají stejnou cenu)

Mimo klasických hlavních jídel můžeme konzumovat saláty, ovoce a zákusky formou švédských stolů.

Cena zájezdu nezahrnuje: pojištění léčebných výloh v zahraničí a odpovědnosti za škodu ( nutné zajistit individuálně)

Záloha 3500,- Kč do 15.12.2018 – platba na účet školy (variabilní symbol bude po odevzdání přihlášky přidělen), doplatek 3000,-Kč do konce února. Závěrečná informační schůzka proběhne  v únoru u tělocvičny v  ZŠ Janského,  nebo dle dohody.

V den odjezdu  u autobusu zkontrolujeme pas, ofocenou kartička ZP, pojistku, léky (hlavně ty, které dítě bere pravidelně).. Mobilní telefon doporučuji – pozor budeme v zahraničí překontrolujte prosím dětem zpřístupnění sítě.

Orientační seznam věcí:  osobní věci, pláštěnka, 2x čepice, rukavice, obuv do chaty, boty do sněhu, krém na opalování, hygienické potřeby. Každý účastník zájezdu bude mít vlastní ručník, domácí obuv a povlečení na polštář i peřinu (nezapomeňte na prostěradlo)!, v dostatečně velkém obalu lyže, hůlky, potvrzení o správně seřízeném bezpečnostním vázání Zavazadla prosím označte visačkou se jménem a adresou dítěte.

Na přihlášce prosím nepřepisujte datum 8.3. 2019 -  zjednodušuji papírování a jedním formulářem zároveň vybírám bezinfekčnost. V případě, že dítě onemocní, přihlášku vyřadím. Na stálý dotaz prkno –  lyže – nebo oboje? Terén je příznivý i k učení na prkně, proto budu respektovat vaši volbu.

                               

PaedDr. Jana Civínová  tel:  724249283