Aktuality

Vážení rodiče, rádi bychom Vám poděkovali za podporu a spolupráci, které si nesmírně vážíme.

Pravděpodobně až v průběhu posledního týdne měsíce října  se dozvíme, zda bude od 2.11.2020 pokračovat distanční výuka a pro které třídy, přesto bychom Vás rádi s předstihem o možných variantách výuky informovali.

  1. stupeň:

Pokud bude od 2.11. pokračovat distanční výuka pro celý 1. stupeň, budou žáci pokračovat v režimu výuky podle stávajícího rozvrhu s označenými on-line a off-line hodinami.

Pokud bude od 2.11. obnovena prezenční výuka některých tříd, zůstaly by ostatní třídy v režimu distanční výuky a pokračovaly podobně jako v období od 15. do 23. 10.

Pokud bude od 2.11. obnovena prezenční výuka pro všechny žáky 1. stupně, což bychom si všichni přáli, bude výuka probíhat běžným způsobem.

  1. stupeň:

Pokud bude od 2.11. pokračovat distanční výuka pro celý 2. stupeň, budou žáci pokračovat v režimu výuky podle stávajícího rozvrhu s označenými on-line hodinami a off-line hodinami.

Pokud bude od 2.11. obnovena prezenční výuka pro 2. stupeň jen částečně, šly by jako první do školy třídy s označením "A" (jestliže by nastala stejná varianta rozdělení jako od 12.10.)

Pokud bude od 2.11. obnovena prezenční výuka pro všechny žáky 2. stupně, bude výuka probíhat běžným způsobem.

Ještě jednou děkujeme za podporu a spolupráci a přejeme hodně zdraví a pohody.